Cădere liberă

 

0000-00-00

Cădere liberă

Stau și mă uit, cum aterizează fata. De unde o fi venind? A căzut oare de la etajul 10? Nu cred! Cade din cer? Poate... Dar nu e înger. Îngerii nu prea aterizează în bikini. Mai ales la temperaturi scăzute. Cel puțin îngerii care mai respectă tradiția.

Fata asta însă aterizează fără rezerve. Și fără frică. Acum însă se va lovi rău de tot. Ups! O doare probabil, dar nu scoate un pâs... O fi trăind? Iar se lovește și obstacolele îi vin în cale din ce în ce mai des. Nu-mi dau seama, din ce sunt oasele ei, dar e tare flexibilă. Și tăcută. Sau ușor moartă. În rest respectă perfect legile mecanicii clasice: gravitație, ciocnire elastică. Newton ar fi mândru.Acum însă am ghicit-o. Se va izbi de un grup de norișori, care o va opri definitiv. S-a zis cu ea. Evident, dacă n-o ajut un picuț. Căci, am uitat să spun, o pot ajuta. Cu șoricelul. Ai ghicit? Nu e influența unui stupefiant, nu-i vorba de imaginație, ci chiar se întâmplă (vezi poza!). Căderea liberă se petrece pe ecranul calculatorului meu. E un joc făcut în FLASH. Cine l-a făcut? Cu ce scop? Cine știe? Oricum, nu prea contează... E haios.Între timp iar s-a blocat săraca... Acum o las. Sting frumos monitorul și văd eu mâine dimineața... Se descurcă până atunci? E doar super flexibilă, nu și  inteligentă...

Vrei să știi unde cade fata? AICI!

Părerea noastră despre site:
Utilitate:
0 pct.
Funcționalitate:
10 pct. (poți interveni)
Design:
6 pct.
Bonus: 10 pct. (e haios!)


Acest newsletter a fost expediat persoanelor,
care s-au abonat la categoria
FASCINAȚIA WEBULUI.
Dacă te interesează subiectul,
poți solicita aceste scrisori.
Abonamentul e gratuit.
Vrei periodic o distracție în 2 minute? Te rog bifează subiectele preferate. Noi îți garantăm conținut adecvat și plăcut sub forma unor scrisori GRATUITE. Lista de opțiuni vei putea modifica oricând.

Subiecte:
Aproape incredibil
Artă culinară
Bancuri
Cai-putere
Cinema Paradiso
Cronica
Din lumea starurilor
Fascinația web-ului
Femeia
Grădina
Locuință
Mama și copilul
Necuvântătoare
Sănătate
SEXtaz (18+)
Tabu (18+)
Vacanță
Video
Știință

Abonează-te acum!
Scrisori Pierdute
Acest mesaj nu este SPAM. Conține datele noastre de identificare și instrucțiuni de dezabonare. Ți-a fost trimis din următoarele motive: te-ai abonat la această scrisoare / adresa ta a fost selectată dintr-o bază publică / adresa ta a fost făcută publică prin afișări cu caracter publicitar / ai fost recomandat de un prieten. Ne cerem scuze dacă mesajul ajunge la tine dintr-o eroare sau dacă acest e-mail nu-ți aduce informații utile.
Dacă nu ești abonat și dorești să primești în continuare scrisori gratuite din cele 19 categorii oferite de redacția Scrisori Pierdute, te poți abona aici:    www.scrisoripierdute.ro. În caz că ești abonat și nu mai dorești aceste scrisori, dezabonarea sau modificarea poți efectua aici:    www.scrisoripierdute.ro.
   

Director Web Romania - LinkWeb.ro


Romanian Top66 Sanatate - Medicina Director WEB PHG, Indexul site-urilor romanesti ClickLink.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Top  IPN  Romania
Total Top
Director web